Voorbereidingen Bolder Boekenbeurs in volle gang

01 dec 2023, 20:17 Nieuws
20231117 095458
WASPIK - Hoewel Kerstmis nog voor de deur staat, zijn een groot aantal vrijwilligers al druk bezig met de voorbereidingen voor de Bolder BoekenBeurs, die plaatsvindt in het Paasweekend van 2024 in Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder in Waspik.
Het inzamelen begon begin oktober en sinds begin november zijn de sorteerders actief bezig met het zorgvuldig organiseren van de ingezamelde materialen, waaronder boeken, platen, cd's, dvd's, legpuzzels en bordspellen. Hoewel boeken de belangrijkste categorie vormen, zijn er ook veel andere interessante items. Nieuw dit jaar zijn de bordspellen, waarvan al enkele waardevolle exemplaren zijn ingezameld.
De inzameling gaat wekelijks door op woensdagmiddag tussen 13:30 en 15:30 uur bij Den Bolder, Schoolstraat 19 in Waspik. Vrijwilligers staan klaar om materiaal in ontvangst te nemen. De inzamelingsperiode loopt door tot medio maart. Als inleveren op woensdagmiddag niet mogelijk is, kunnen mensen contact opnemen met Marjoleine Veldhuisen ( [email protected] ) of Hubert van Dongen ( [email protected] ) voor alternatieve afspraken. Ook telefonisch contact opnemen met SCC Den Bolder is mogelijk: 0416-311346.
De Bolder BoekenBeurs is niet alleen een kans om ruimte in huis te creëren, maar ook om anderen blij te maken en bij te dragen aan het nieuwe interieur van Den Bolder. De opbrengst van de BoekenBeurs is namelijk bestemd voor de renovatie van het centrum.
poster pasen 2024