Voor de 35e keer Vincentius Boekenbeurs!

17 okt 2022, 20:28 Nieuws
boek
Van vrijdag 28 tot en met zondag 30 oktober organiseert de Vincentiusvereniging gemeente Heusden voor de 35e keer een boekenbeurs op het terrein van abdij Mariënkroon in Nieuwkuijk!
De Vincentius Boekenbeurs in het laatste weekend van oktober begint al een aardige traditie te worden. Dit jaar organiseert de vereniging de beurs voor de 35e keer! En dat is harder nodig dan ooit! Want door de gierende inflatie en de torenhoge energieprijzen komen steeds meer mensen in de financiële problemen. En dat merken de vrijwilligers in de Vincentiuswinkel in Drunen en de vertrouwenspersonen van de vereniging bij de hulpverlening wel degelijk.
De vereniging hoopt daarom op wederom een druk bezochte boekenbeurs met een flinke omzet. Want ook komend jaar willen we weer de nodige hulp kunnen bieden aan inwoners van onze gemeente, die dat nodig hebben.
Ook dit jaar zullen we zorgen dat er minstens 1,5 meter ruimte tussen de tafels met boeken is, want corona is nog niet helemaal verdwenen. En vanwege het 7e lustrum hebben Heusdenaren met een Heusden pas op zondag 30 oktober gratis toegang en kunnen 10 gratis producten meenemen op vertoon van hun pas! Deze producten kunnen romans, kinderboeken of andersoortige boeken zijn of LP’s, CD’s of DVD’s of een combinatie hiervan. En dat is natuurlijk een aardige opsteker zo vóór de feestdagen in december! Zie voor meer informatie www.vincentiusheusden.nl .
boekenbeurs