Verkiezingsdebat gemeente Waalwijk op donderdagavond 10 maart in Tavenu

04 mrt 2022, 9:15 Nieuws
microfoon
WAALWIJK - Op 14,15 en 16 maart vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Bent u benieuwd naar de standpunten van de deelnemende partijen over onderwerpen die in de gemeente Waalwijk spelen? Kom dan op donderdagavond 10 maart om 20:00u naar het verkiezingsdebat in Tavenu aan de Taxandriaweg 13. Deze avond is gratis en openbaar toegankelijk voor iedereen. Aanmelden is niet nodig.
Afgelopen weken hebben inwoners van de gemeente Waalwijk via social media aan kunnen gegeven welke actuele onderwerpen zij het belangrijkste vinden. Uit deze reacties is een zestal aan thema’s ontstaan. De zes onderwerpen die tijdens het verkiezingsdebat centraal staan zijn: wonen, zorg, duurzaamheid, onderwijs, leefbaarheid, participatie en lokaal bestuur. Tien politici gaan onder leiding van gespreksleider Richard Engelfriet over deze onderwerpen met elkaar in debat.
Alle inwoners van de gemeente Waalwijk zijn van harte welkom om langs te komen. Om 19:30u gaat de grote zaal van jongerencentrum Tavenu open. Om 20:00u start de debatavond en is ook live te volgen via LangstraatTV.
De deelnemende partijen / sprekers:
1. Lokaal Belang – Timon Klerx
2. VVD – Ilona Klerks
3. GroenLinksaf – Dilek Odabasi
4. CDA – Ruud Spohr
5. D66 – Sheila Schuijffel
6. SGP – Richard Tiemstra
7. Lijst IJpelaar – Soufian Elmessaoudi
8. ChristenUnie – Jan van Groos
9. Lijst 9 – Monique Schilders
10. Samen Waalwijk – Luuk Ottens