Toneelgroep de Hete Heren speelt: Atlas

20 mrt 2023, 13:06 Nieuws
groepsfoto maart 2023
WAALWIJK - In 2017 overdonderde Toneelgroep de Hete Heren het publiek met een zelfgeproduceerd, zelfgeregisseerd en zelfgeschreven toneelstuk: Nachtraven. En in 2023 zijn ze terug in de Kleine Zaal van Theater De Leest en doen zij wéér alles zelf.
Vol trots kondigt Toneelgroep de Hete Heren aan: Atlas. Een toneelstuk geschreven door de in Drunen opgegroeide Steven Mulders. Een stuk over een huwelijk, over liefde en belofte. Over vergeten en onthouden. Over het dragen van last. Een geëngageerd stuk dat u bij de strot zal grijpen en niet meer laat gaan tot het laatste applaus.
Toneelgroep de Hete Heren is een vereniging die theater toegankelijk maakt voor iedereen uit de regio. Door alles volledig zelf te doen, van het schrijven van de tekst tot het bouwen van decor. Hiermee laten wij zien dat ook amateurtheater met een klein budget op hoog niveau mogelijk is en prikkelen wij ons publiek met thema's die stof tot nadenken geven. Het thema van Atlas gaat hand in hand met de doelen van de Hersenstichting: meer hulp en aandacht voor mensen met een hersenaandoening en hun naasten. Daarom is er tevens een donatie-actie opgezet voor dit goede doel. Meer informatie is te vinden op www.deheteheren.nl .
Op 6, 7 en 8 april staan de spelers van Toneelgroep de Hete Heren weer op de planken met – naar eigen zeggen – ‘onze mooiste voorstelling tot nu toe’. Sander Kok, voorzitter van de vereniging: “Een verhaal over de liefde zoals u nog nooit eerder zag. Kijk mee in het leven van Max en Eva, van het pure geluk op het moment dat zij elkaar voor het eerst ontmoeten tot de zware lasten die liefde soms met zich mee doet dragen. U bent van harte welkom in het theater. Zien we u daar?” Kaarten zijn voor 12,50 euro te koop via Theater De Leest: www.deleest.nl .
De cast van Atlas bestaat uit zeven personen. Berry van de Wiel en Judith Alsemgeest spelen de hoofdrollen van Max en Eva. De overige rollen worden gespeeld door Esmee Kok, Tania Stout, Luuk Huijsmans, Timon Klerx en Joran de Raaff.
vierkant profiel