The Ultimate Springsteen Experience door The Boss Brothers

19 okt , 12:19 Nieuws
def bolderlive bruce springsteen afbeeldingen 3 verkleinda
Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder
WASPIK - Maak je klaar voor een onvergetelijke avond met de muziek van Bruce Springsteen en de E Street Band, uitgevoerd door The Boss Brothers, de ultieme tribute band. Met authentieke live-arrangementen en een spetterende show brengen zij de energie en geest van 'The Boss' tot leven zoals niemand anders dat kan!
Al meer dan 40 jaar staat de Amerikaanse rocklegende Bruce Springsteen samen met zijn befaamde E Street Band aan de top van de internationale muziekscene. Zijn concerten zijn legendarisch, vaak langer dan drie uur en gevuld met energie, passie en emotie. The Boss Brothers slagen erin om die magie opnieuw te creëren en bezorgen fans een ervaring die alleen door Springsteen zelf te overtreffen is.
Sinds hun oprichting in 2011 heeft The Boss Brothers een uitgebreide Springsteen-setlist opgebouwd, met klassiekers als Dancing In The Dark, The River en Born To Run. Elk nummer wordt met dezelfde overtuiging en intensiteit gespeeld die deze hits tijdloos maakt. Net als bij Springsteen speelt de interactie met het publiek een belangrijke rol tijdens elk optreden. Voor dit bijzondere concert wordt de achtkoppige band uitgebreid met drie extra blazers en een violiste, wat de muziek nog meer diepte geeft.
Of je nu een die-hard Springsteen-fan bent of gewoon een liefhebber van goede muziek, dit is een show voor iedereen. Zing uit volle borst mee met je favoriete Springsteen-nummers, laat je meevoeren door de muziek en dans de avond weg. The Boss Brothers bezorgen je niets minder dan The Ultimate Springsteen Experience.
Mis het niet! Kom naar deze spectaculaire avond op 2 november 2024 bij BolderLive.
Tickets zijn nu verkrijgbaar via www.bolder.nl.
Voorverkoop: €15,00 | Aan de deur: €17,50
"Nobody wins unless everybody wins!"