Terugblik Open Dag Willem van Oranje College

11 nov 2022, 9:28 Nieuws
wvo1
WAALWIJK - Op dinsdag 1 november was de open dag van het Willem van Oranje College in Waalwijk. Leerlingen uit groep 7 en 8 van allerlei verschillende basisscholen konden samen met hun ouder(s), broertje(s) en zusje(s) een kijkje komen nemen op het Willem. En daar maakten heel veel leerlingen gebruik van! We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde open dag.
Tussen 15.00 en 21.00 uur stonden de deuren van het Willem wagenwijd open, maar al ruim voor 15.00 uur kwamen de eerste bezoekers al binnen. Alle bezoekers werden persoonlijk ontvangen en welkom geheten. Daarna konden de bezoekers zelf op onderzoek uitgaan in de school. Er was van alles te beleven voor de leerlingen en hun ouders: er waren escape rooms, er konden proefjes worden gedaan in ons laboratorium, er konden vissen worden ontleed, de sporthal was open en er kon worden gesport samen met onze eigen leerlingen, er waren voorlichtingsrondes met allerlei informatie over het Willem en onze brugklassen, er konden vragen worden gesteld over extra ondersteuning, er kon worden gekletst met onze brugklassers, de schoolband trad op, er was informatie over de plusprogramma’s en de Tickets4Talent van het Willem, er was ruimte voor het stellen van vragen onder het genot van een drankje en een koekje en nog veel meer. De sfeer zat er goed in!
Naast het bevlogen personeel waren er ruim 120 leerlingen van het Willem die meehielpen tijdens de open dag. Vol enthousiasme en met veel plezier lieten ze de bezoekers het Willem beleven en stelden ze zich open voor allerlei vragen. Het was heel fijn dat we na twee jaar van online open dagen nu alle bezoekers weer welkom konden heten in ons mooie gebouw en ze zo een beeld konden geven van wat het Willem allemaal te bieden heeft.
wvo2