Scouting Andreas Zijlmansgroep viert 90 jaar avontuur met feestelijke Open Dag

12 okt , 19:06 Nieuws
dsc 0706
Rolf Balkenende
Onder het motto "Al 90 jaar samen op avontuur" viert Scouting Andreas Zijlmansgroep dit jaar haar 90-jarig jubileum met een reeks bijzondere activiteiten. Ter ere van deze mijlpaal werd er vandaag een feestelijke Open Dag georganiseerd op twee locaties: het Hoofdkwartier aan de Drunenseweg 21B en De Lunt, gelegen aan de Loeffstraat 60, beide in Waalwijk.
In het spannende thema "Expeditie Robinson" kregen kinderen van 5 tot en met 11 jaar de kans om deel te nemen aan een middag vol avontuurlijke activiteiten. De scoutinggroep toonde op speelse wijze wat het betekent om bij scouting te horen, waarbij de kinderen konden kennismaken met diverse uitdagende spellen en creatieve opdrachten. Er was voor een ieder wat wils.
Deze open dag bood niet alleen een kijkje in de wereld van scouting, maar diende ook als een uitnodiging voor de jonge avonturiers van de toekomst om zelf deel te nemen aan het scoutingavontuur. Scouting Andreas Zijlmansgroep, die al bijna een eeuw lang jeugdleden inspireert om samen te ontdekken en te groeien, hoopt met deze festiviteiten nog meer kinderen en ouders enthousiast te maken voor hun missie: het ontwikkelen van zelfredzaamheid, samenwerking en een liefde voor de natuur.
De jubileumviering gaat verder met nog vele andere activiteiten die dit jaar op de agenda staan, waarbij leden, oud-leden, vrijwilligers en nieuwe gezichten samenkomen om deze mijlpaal op grootse wijze te vieren.