Schrijversbezoek Judith Visser op het Willem

22 apr 2023, 17:51 Nieuws
judith visser in wvoc 2023
WAALWIJK - Op dinsdag 18 april werd in de mediatheek van het Willem van Oranje College in Waalwijk aan ruim vijftig belangstellenden een lezing gehouden door schrijfster Judith Visser . Openhartig vertelde Visser aan de personeelsleden en leerlingen van de school over haar leven met autisme, haar boeken en haar wolfhonden.
Een van de bezoekers, Sybren van Gammeren uit 5vwo, vertelt hierover:
"Het schrijversbezoek is een succes geweest. Hoewel we leerden dat Judith Visser lang moeite heeft gehad met praten, vond ik dat ze een erg goed verhaal had en dat ze het op een manier vertelde waardoor je aandachtig wilde blijven luisteren. Dat kwam vooral door het feit dat iedere leerling zich wel op een zeker moment in zijn/haar tijd op school hetzelfde heeft gevoeld als wat Judith Visser in haar verhaal vertelde."
Na afloop ging de schrijfster van de succesvolle boeken Zondagskind en Zondagsleven mee naar de personeelskamer waar iedereen persoonlijk met haar in gesprek kon gaan of een handtekening kon scoren.
We kijken terug op een geslaagde activiteit en hopen vaker een schrijversbezoek te kunnen aanbieden. Hartelijk dank aan de Bibliotheek Midden-Brabant die deze prachtige activiteit op onze school mogelijk heeft gemaakt!