Passie van de Langstraat zoekt zangers en zangeressen

09 mei 2023, 15:10 Nieuws
auditiea
LANGSTRAAT - Ben jij een ambitieuze zanger of zangeres die klaar is voor een unieke uitdaging? Wil jij jouw zang- en acteertalenten laten zien en deel uitmaken van een bijzondere productie met een bijzondere boodschap? Dan is de Passie van de Langstraat op zoek naar jou!
Wij zoeken professionele amateurzangers en -zangeressen met ervaring in spel en zang voor onze cast. Je bent gedreven en bereid om uit jouw comfortzone te stappen om het maximale uit jezelf te halen.
Als lid van onze cast ben je een belangrijk onderdeel van de Passie en krijg je de kans om deel uit te maken van een unieke productie met een bijzondere boodschap. Samen met ons geef je betekenis aan het verhaal en de nummers die gezongen worden, en draag je bij aan de muzikale en theatrale beleving van ons publiek.
Vanaf half december tot en met het weekend van de uitvoering (23 maart) repeteren wij intensief om een onvergetelijke uitvoering neer te zetten in sporthal de Slagen. En wie weet zelfs nog een extra uitvoering op zondag 24 maart. De repetities vinden plaats op dinsdagavond. De audities vinden plaats op zondag 2 juli en zaterdag 16 september 2023
Sta jij volgend jaar 23 maart op het podium van de Passie van de Langstraat en schitter je in de schijnwerpers? Geef dan jouw commitment en meld je nu aan voor de audities. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een uniek evenement in de regio dat jaarlijks vele bezoekers trekt. Mis deze kans niet!
auditieb