Nieuwe Kerststal in feestelijk verlichte Sint-Jan

17 dec 2019, 13:38 Nieuws
kerststal2019 1679
Dit jaar kunnen de bezoekers genieten van een nieuwe Oriëntaalse kerststal met de antieke beelden die vanuit de Clemenskerk definitief naar de Sint-Jan in Waalwijk zijn verhuisd.
En niet alleen is er dit jaar een nieuwe kerststal. Het prachtige interieur van de kerk is met steun van de gemeente Waalwijk extra feestelijk en stemmig verlicht zodat een bezoek aan de monumentale Sint-Jan in de advent- en kersttijd meer dan ooit de moeite waard is.
Na de grote belangstelling in de voorbije twee jaar hebben we in de kerstperiode de bezichtigingsmogelijkheden verder verruimd. De kerk en de kerststal kunnen op alle zaterdag- en zondagmiddagen vanaf 15 december t/m 5 januari en tijdens beide kerstdagen worden bezichtigd tussen 13.30 en 16.30 uur. En natuurlijk ook voor en na de vieringen, kerstconcerten en evenementen in de kerk. Lees daarvoor de facebookpagina en site vriendensintjanwaalwijk.nl .
Speciale aandacht wordt gevraagd voor het traditionele Kindje Wiegen op 2e kerstdag om 15.00, waarvoor in het bijzonder alle ouders en grootouders samen met hun kinderen en kleinkinderen worden uitgenodigd.

Kerstmissen in de Sint-Jan Waalwijk:

  • Kerstavond 24 december 21.00
  • 1e Kerstdag: 09.30
  • 2e Kerstdag: 10.00