Nieuw Theaterprogramma 2021/2022 vanaf 18 juni online te bekijken

18 jun 2021, 12:49 Nieuws
deleestzaal1 klein 1
WAALWIJK - Vanaf vrijdag 18 juni 9.00 uur, is het nieuwe theaterprogramma van Theater De Leest online te bekijken op www.deleest.nl . Met enorm veel trots wordt het programma gepresenteerd.
Het programma staat bomvol grote cabaretiers, top acteurs en ook zangers en muzikanten die tot de absolute top behoren! Daarnaast staat er komend seizoen ook weer veel jong aanstormend talent op de planken en zijn ook de lokale artiesten, van onder andere Djemm!, De Notenkrakers en OOG, weer goed vertegenwoordigd!
Enkele namen van artiesten die vanaf september 2021 De Leest bezoeken: Youp van ‘t Hek, Peter Pannekoek, Waylon, Marc-Marie Huijbregts, Anne-Wil Blankers, Richard Groenendijk, Koefnoen, Simone Kleinsma, Yentl en de Boer, Nielson, Loes Luca, Harrie Jekkers, Ali B, Veldhuis & Kemper, Jandino, Karin Bloemen, Introdans, Rolf Sanchez, Huub Stapel, Pieter Derks, Jon van Eerd, Anneke van Giersbergen, Frans Bauer, Giovanca, Roel van Velzen, Rowwen Hèze, Foute Vrienden, Ellen ten Damme, Jeroen van den Boom, Alex Klaasen, Roué Verveer, Mirusia, Johan Derksen, Wilfried de Jong, Gerard van Maasakkers, Rundfunk en Henk Poort.
Het belooft een geweldig seizoen te worden, waarin De Leest ook nog eens haar 25-jarig jubileum viert!

Start voorverkoop | Vrienden krijgen voorrang

De voorverkoop start online op donderdag 24 juni om 11.00 uur.
Vrienden van Theater De Leest krijgen voorrang bij het bestellen van kaarten en kunnen al vanaf maandag 21 juni om 11.00 uur online kaarten bestellen. Kaarten: www.deleest.nl

Vroegboekkorting

Gasten profiteren tijdens de voorverkoop van 5% vroegboekkorting** op de normale entreeprijs vanaf 4 voorstellingen. Vrienden van Theater De Leest ontvangen maar liefst 10% vroegboekkorting ongeacht het aantal voorstellingen. De voorverkoop loopt tot en met donderdag 26 augustus.
** Bij voorstellingen waarbij op de website vermeld staat ‘geen korting’ geldt de vroegboekkorting niet.

Met voorrang theaterkaarten kopen? Word Vriend!

Gasten die De Leest een warm hart toedragen en die De Leest regelmatig bezoeken kunnen Vriend worden van De Leest. Meer informatie over Vriend worden, klik hier.

Theaterkassa geopend

De Theaterkassa is vanaf maandag 21 juni weer dagelijks geopend (balie in De Leest en telefonisch) van 11.00 tot 13.00 uur. Op maandag 21 en donderdag 24 juni zijn wij in verband met de start van de voorverkoop geopend van 11.00 tot 16.00 uur (balie in De Leest en telefonisch). Op de avonden en in het weekend blijft de balie in De Leest gesloten.