Mini Rommelmarkt Noordstraat Waalwijk

23 feb , 10:16 Nieuws
rommelmarkt
WAALWIJK - Op zondag 3 maart nodigt Zanddonk United je van harte uit om gezellig te komen snuffelen en te genieten van geweldige koopjes. Van 10:00 tot 14:00 uur staan we voor je klaar met een uitgebreide selectie aan snuisterijen en leuke kleding, allemaal voor slechts €1 per stuk!
Waar? Je vindt ons in de Noordstraat 125G, in de garage recht tegenover de Moskee. Een perfecte locatie om op jacht te gaan naar verborgen schatten!
Dus, kom langs en ontdek welke schatten op jou liggen te wachten. Wie weet vind je wel iets waar je al lang naar op zoek was, of misschien stuit je wel op een verrassende vondst die je niet kon weerstaan.
Houd er rekening mee dat we alleen contante betalingen accepteren, dus zorg ervoor dat je genoeg kleingeld bij je hebt. Maar maak je geen zorgen, want de prijzen zijn zo laag dat je zeker waar voor je geld krijgt!
Wat nog belangrijker is, door je aankopen te doen, help je ons om geld in te zamelen voor toekomstige leuke acties en evenementen. Dus je draagt ook bij aan het welzijn van onze gemeenschap!
We zouden het enorm waarderen als je dit bericht wilt delen met vrienden, familie en buren. Samen maken we er een onvergetelijke dag van! Alvast hartelijk dank voor je steun en tot ziens op zondag 3 maart!