Met Footloose weer een musicalkraker door Djemm!

20 apr 2023, 8:57 Nieuws
script uitgedeeld
WAALWIJK - Kort voor Pasen is het script van Footloose aan de leden gepresenteerd en is ook de rolverdeling bekend gemaakt. Hier zijn zowel externe als interne audities aan voorafgegaan en dus was het spannend wie welke rol in mag gaan vullen en wie deel uit mag gaan maken van het ensemble.
Nadat de scripts waren uitgedeeld, heeft de groep het opgelezen. Het was een lachen en gieren van jewelste. Na het lezen van het script werd feestelijk de taart met daarop het logo van de musical aangesneden. Vanaf vorige week is de cast van Djemm! o.l.v. regisseuse en choreografe Aukje Nieuwenhuijze en muzikaal leider Ruud Verkoeijen aan de slag gegaan met het script. Onder begeleiding van een live orkest wordt het dus opnieuw een productie die die iedereen moet komen bezoeken! Na High School Musical dus wederom een top musical door Djemmm! in Theater De Leest!
Een heerlijk avondje uit plannen? Zet dan 29 of 30 september of 1 oktober zeker in je agenda. Binnenkort start de kaartverkoop, dus hou Djemm! in de gaten!