Mascha van Thielen nieuwe fractievolger Samen Waalwijk

05 nov 2022, 7:59 Nieuws
photo 2022 11 04 12 55 37
Samen Waalwijk
WAALWIJK - Op donderdag 3 november is Mascha van Thielen (44 jaar) uit Sprang-Capelle beëdigd als fractievolger voor Samen Waalwijk. Zij is de opvolger van Claython Chirino, die door privé omstandigheden een stapje terug wil doen.
Mascha is in het dagelijks leven sectormanager bij ASVZ, een grote zorginstelling. Zij heeft zich enkele maanden geleden aangemeld bij Samen Waalwijk en draait vanaf het begin al mee in de fractie. Mascha is zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan.
Na de verkiezingen in maart is Claython Chirino samen met Guus Kocken benoemd als fractievolger. Ondanks zijn drukke baan in het jongerenwerk en zijn jonge gezin, heeft hij zich volop in het raadswerk gestort. Zijn kennis van het jeugdbeleid, maar vooral zijn enthousiasme en positieve instelling zijn belangrijk geweest voor de opbouw van de nieuwe fractie in de eerste maanden. In september heeft hij aangegeven dat hij door privé omstandigheden tijdelijk een stapje terug moest doen. Claython heeft wel aangegeven in de toekomst weer actief te willen worden. En we kunnen altijd een beroep op zijn kennis doen. Samen Waalwijk is blij dat de opvolging door Mascha van Thielen soepel is verlopen.