Los eenzaamheid op door te gaan bridgen

21 sep 2023, 21:11 Nieuws
bridge4
WASPIK - Met bridgen leg je makkelijk nieuwe sociale contacten. Dat is juist voor mensen met een fysieke beperking belangrijk: zo kunnen ook zij de eenzaamheid ontlopen.
Bridgeclub Waspik Troef organiseert daarom een bridgecursus voor beginnelingen waaraan ook mensen met een fysieke beperking makkelijk mee kunnen doen: de deur gaat automatisch open, de lessen zijn op de begane grond, daar is ook het invalidentoilet, er zijn tafelverhogers (voor rolstoelers), we gebruiken een microfoon (voor slechthorenden) en powerpoints (voor slechtzienden). En door subsidie zijn er ook nog eens lage kosten: 12 dinsdagmiddagen voor €40 inclusief koffie en thee. En schrijf je met zijn tweeën in, dan €60 (voor twee), zodat de een zo nodig de ander kan vervoeren.
En mocht u denken dat bridgen misschien te moeilijk is: alle cursisten die eerder van deze docent les kregen, zijn nu enthousiaste bridgers, ieder op zijn of haar eigen niveau.
De cursus is in Waspik en begint op 17 oktober om 13.30 uur. Voor de duidelijkheid: ook mensen zonder beperking zijn welkom.
Inlichtingen en aanmeldingen: bij Hans Gremmen, email: [email protected] , telefoonnummer 06-39503557. De uiterste aanmelddatum is 5 oktober.