Lezing Groei en Bloei De Langstraat: 'Schaduwplanten, mogelijkheden en onmogelijkheden'

11 apr 2023, 11:19 Nieuws
hosta
ELSHOUT - Op dinsdagavond 18 april organiseert Groei en Bloei de Langstraat een lezing met als onderwerp 'Schaduwplanten, mogelijkheden en onmogelijkheden'. De lezing wordt gegeven door Gerrie Veenstra. Aanvang 20.00 uur.
Gerrie Veenstra heeft een kwekerij in de achterhoek waar hij vooral bezig is met het kweken van schaduwplanten. Met name de hosta heeft zijn bijzondere aandacht maar ook andere, zeer bijzondere, schaduwplanten worden er gekweekt. De tuin rondom de boerderij is ontworpen en aangelegd door Gerrie Veenstra en blijft voortdurend in beweging. Deze tuin is te bezoeken en bij ieder bezoek verrast de tuin opnieuw door haar diversiteit van speciale schaduwplanten en bijzondere Hosta's.
Tijdens de lezing zal Gerrie Veenstra vertellen over de mogelijkheden en onmogelijkheden om een goede schaduwborder te maken. Hij vertelt over het ontstaan van schaduwplanten en laat heel veel bijzondere schaduwplanten zien. Een boeiende lezing.
De lezing kan worden bijgewoond door leden en niet leden van Groei en Bloei. Meer informatie hierover en over deze lezing kunt u vinden op de website: https://delangstraat.groei.nl . Meer informatie over Gerrie Veenstra kunt u vinden op de website: https://www.debotterhutte.nl
De lezing wordt gegeven in D’n Elshof, Th. J. Rijkenstraat 10A in Elshout.