Kerstconcert 'Hallelujah' in Sint Jan de Doper met Dana Winner

21 nov 2023, 15:27 Nieuws
dana
WAALWIJK - Het centrummanagement Welkom in Waalwijk organiseert in samenwerking met het kerkbestuur, het kerstconcert ‘Hallelujah’ in de Sint Jan de Doper kerk in Waalwijk. Dit bijzondere evenement dient als benefietconcert met als doel de opname van de kerk in de Wet Blue route mogelijk te maken.
De Wet Blue route heeft als ambitie historische gebouwen in het stadscentrum te omarmen en zo ook de kerk toe te voegen aan deze betekenisvolle route. De kleur Wet Blue verwijst naar de historie van de schoen- en lederindustrie van Waalwijk en De Langstraat. Het typische blauw is de kleur die een dierenhuid krijgt na onderdompeling in een chroombad, een essentieel proces in de leerindustrie.
De Sint Jan, een eerbiedwaardig symbool van historie en architectuur, verdient volgens de initiatiefnemers een plek in deze Wet Blue route. Het uitlichten van de kerk zal niet alleen bijdragen aan een positief imago van Waalwijk, maar het zal ook een landmark zijn waar Waalwijk trots op kan zijn. De Sint Jan maakt bovendien deel uit van ‘Het Grootste Museum van Nederland’, samen met twintig andere kerken in Nederland, deze status verdient zijn schijnwerpers.
Dana Winner, een internationaal geliefde zangeres weet met haar stem emoties te raken en harten te veroveren. Het belooft een denkwaardige avond te worden waarin de combinatie van culturele rijkdom en muzikaal genot een unieke sfeer creëert in het hart van Waalwijk.
Zet ook met uw ticket de Sint Jan straks in de spotlight!
Datum: 9 december 2023
Locatie: Sint Jan de Doper kerk in Waalwijk
Tijd: 20:00
Tickets zijn voor €47,50 via; https://shop.de-ticketfabriek.nl/danawinner