Ingezonden: Woonwagenbewoners willen extra standplaatsen

20 mrt 2023, 18:36 Nieuws
foto 4 4
[INGEZONDEN] - Al jarenlang zijn wij, woonwagenbewoners aan de Orteliuslaan in Waalwijk, in gesprek met gemeente Waalwijk over extra standplaatsen, maar die zijn er nu nog steeds niet.
In 1998 was er een tekening waarop een nieuwe wijk en een woonwagenkamp stond getekend bij het Lido. Nu ineens weet de gemeente er niks vanaf. Het woonwagenkampje is van de baan om de mensen van de nieuwe woonwijken tevreden te houden. De nieuwe woonwijk wordt op dit moment gebouwd.
Ondertussen worden onze kinderen gedwongen om in een huis te gaan wonen, weg van hun vertrouwde omgeving. Wij als woonwagenbewoners worden dus gedwongen zelf actie te ondernemen wanneer we niet geholpen worden. We willen vooral gehoord worden, omdat we vinden dat we in de steek worden gelaten door de gemeente Waalwijk. We denken nu om noodgedwongen te gaan wonen in een caravan midden in de stad, voor het gemeentehuis of bij het Lido! De maat is vol en dus zijn we van plan om acties te voeren.
Ingezonden door Trien Van Sprew Heesbeen
Elke inzender is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn eigen artikel. Opname van ingezonden artikelen betekent niet dat de redactie het met de strekking van deze stukken eens is. Verder behoudt de redactie van Waalwijk.nieuws.nl zich het recht voor ingezonden artikelen verkort weer te geven. Anonieme artikelen worden niet geplaatst.