Informatie over energie en bespaartips in Bibliotheek Waalwijk

09 dec 2022, 10:11 Nieuws
financieel zaken belasting btw man vrouw stel administratie schrikken proesten drinken
WAALWIJK - December is vaak al een dure maand maar alles wordt steeds duurder. Het is dan ook steeds moeilijker om te bedenken waarop je nog kunt besparen. Bibliotheek Waalwijk organiseert daarom een avond vol informatie en tips over energie en bespaartips.
Op donderdag 15 december van 19.30 tot 21.00 uur is iedereen welkom om naar deze gratis bijeenkomst te komen. De bespaartips gaan vooral over energie en boodschappen. Ook krijg je informatie over de energietoeslag in begrijpelijke taal. Alle beetjes helpen!
  • Hoe kun jij besparen op energie en boodschappen?
  • Welke dingen kun je in huis doen om te besparen?
  • Hoe vraag ik de energietoeslag aan?
  • Kan jij wat extra steun en advies gebruiken?
Kom dan naar de gratis bijeenkomst: Energie & Bespaartips.
Donderdag 15 december van 19.30 tot 21.00 uur in Bibliotheek Waalwijk.
Samen met Djoline van der Heijden van DJF Advies gaan we tips met elkaar delen en krijg je tips van de professional. Daarna kun je thuis meteen aan de slag.
Het thema energie bespreken we nog wat meer. We gaan het namelijk ook hebben over extra regelingen zoals de energietoeslag. Hoe werkt het en wat kan ik verwachten?
Er is een wijkpunt om je direct op weg te helpen met de aanvraag of voor meer informatie over het project Energiemaatjes. Het Informatiepunt Digitale Overheid staat ook voor je klaar om vragen te beantwoorden. Mis het niet en meld je aan! Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om mee te doen en het is helemaal gratis.
Aanmelden kan op verschillende manieren:
  • Bel ons op het telefoonnummer 0416 - 333 787
  • Meld je aan bij de balie in de bibliotheek
  • Mail naar [email protected]
Deze avond wordt je aangeboden door Taalhuis Waalwijk, DJF Advies en ContourdeTwern. Het gaat deze avond om de kleine aanpassingen in jouw huis of huishouden. Voor grote energietips om je huis te verduurzamen, verwijzen we je graag door naar het Energieloket, die elke zaterdag een inloopspreekuur heeft in Bibliotheek Waalwijk tussen 10.30 en 12.30 uur.