Het BeweegBuro trakteert Mikz op nog meer beweegplezier!

05 nov 2021, 21:22 Nieuws
cadeau voor mikz
Dit schooljaar bestaat het BeweegBuro 25 jaar en wie jarig is trakteert! Het BeweegBuro verzorgt sport- en beweeglessen op o.a. scholen en kinderopvangorganisaties.
Sinds 2007 werken Mikz kinderopvang en het BeweegBuro al samen om ervoor te zorgen dat kinderen gedurende de dag meer bewegen. Om Mikz te bedanken voor deze prettige langdurige samenwerking, werden ze tijdens de sportdag op 28 oktober jl. getrakteerd op een Beweegpot voor iedere vestiging. In het bijzijn van 150 kinderen, Sjors Sportief en RiCKy overhandigde Jan Posthumus, eigenaar van het BeweegBuro, symbolisch de eerste pot aan Ans Keij, voorzitter Raad van Bestuur van Mikz. Zo kunnen de pedagogisch medewerkers de kinderen extra in beweging brengen.
Het was de afsluiting van een mooie sportdag van Mikz, mede georganiseerd en begeleid door sportprofessionals van het BeweegBuro, maar ook vele sportverenigingen uit de buurt. Zo werd er ‘s morgens onder andere gevoetbald, gevolleybald, gedanst, gehockeyd en gehandbald. Daarnaast hadden de kinderen zeer veel plezier op de stormbaan. Het was een prachtige dag om Mikz eens een keer in het zonnetje te zetten!