Grand opening Tasteful op 29 oktober, iedereen is van harte welkom

18 okt 2022, 19:42 Nieuws
img 20220427 wa0054 768x1024 1
WAALWIJK / VLIJMEN - Al op vroege leeftijd ontwikkelde Stef van der Velden een interesse voor koken. Het maken van creatieve gerechten, om deze vervolgens te laten proeven door pa en ma van der Velden, bleek het startpunt van een culinaire carrière.
Als leerling kok werd deze passie verwezenlijkt door de deskundige begeleiding van de chefs van onder andere Bistro De Leckernij, Restaurant Van Drunen, Noble en De Heer Kocken, om deze kennis vervolgens eigen te maken door middel van een eigen zaak. Zodoende was Privé Diner geboren, een creatieve uitlaatklep in de vorm van luxe diners aan huis en een mogelijkheid tot het ontmoeten van nieuwe mensen binnen de horeca via freelance werkzaamheden.
Maar wat heb je aan vaardigheden als je het niet kunt delen? Een uitgelezen kans ontwikkelde zich, een manier om nog meer met het vak bezig te zijn. Een bijzonder idee ontstond en kreeg de naam Tasteful. Een culinair instrument om gasten een volledige beleving te kunnen bieden, van kookclinic tot privé diner aan huis, van uitgebreid feest tot stoere barbecue cursus, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Koken met smaak, kwaliteit vanaf de basis, goede producten, het kweken van eigen kruiden en groenten, vlees en vis uit eigen land gecombineerd met het beste van de moderne cuisines.
Inspireren met passie, het verfijnen van recepten, experimenteren met nieuwe smaken en technieken, maar vooral het delen van deze kennis. dat is waar Tasteful voor staat, gekleed in een stijlvolle en gezellige sfeer.
Graag nodigt Stef van der Velden u en uw gezelschap uit voor een bijzonder gastronomische beleving bij Tasteful. De kookstudio bevindt zich aan de Nassaulaan 79 in Vlijmen.
Deze avond vindt plaats op 29 oktober vanaf 19:00 tot 21:00 u kunt hier genieten van een kosteloze avond gezelligheid, live muziek, luxe hapjes en drankjes. Met in het middelpunt de nieuwe culinaire mogelijkheden! KLIK HIER om je aan te melden.
U bent meer dan welkom om vrienden, kennissen en of familie met passie voor gastronomie en lekker eten uit te nodigen!