Fotoreportage 'Contribute to De 80'

15 sep , 10:34 Nieuws
tribute to the 80 120
WAALWIJK - Op zaterdagavond 14 september vond het benefietconcert 'Contribute to De 80' plaats op het Raadhuisplein, een sfeervol evenement dat gratis toegankelijk was voor alle bezoekers. Het plein vulde zich met muziekliefhebbers die kwamen genieten van de tijdloze klassiekers van twee wereldberoemde bands.

>>> Bekijk hier alle foto's!

Op het podium stonden de internationaal gerenommeerde tribute acts ABBA GOLD EUROPE en SATURDAY NIGHT BEE GEES, die het publiek trakteerden op de grootste hits van respectievelijk ABBA en de Bee Gees.
De avond stond bol van nostalgie, waarbij het ene na het andere iconische nummer door de straten galmde. Van "Dancing Queen" tot "Stayin' Alive", het publiek zong uit volle borst mee en de sfeer was uitgelaten. Het was een perfecte mix van dansen, zingen en genieten, waardoor het benefietconcert een onvergetelijke avond werd.
Het evenement had niet alleen een muzikaal doel, maar ook een maatschappelijk tintje: het was bedoeld om geld in te zamelen voor de jaarlijkse wandeltocht De 80 van de Langstraat, een evenement dat de gemeenschap van de regio al decennia samenbrengt. Fotograaf Alexander de Peffer legde voor Waalwijk.nieuws.nl en de WaalwijkApp de mooiste momenten van de avond vast in een prachtige fotoreportage.