De kinderen van De Notenkrakers schitterden met ‘Annie’!

08 jan , 15:40 Nieuws
naamloos 2
WAALWIJK - Kindermusicalgroep De Notenkrakers heeft afgelopen weekend in Theater De Leest in Waalwijk een overweldigende topproductie gebracht die door meer dan 2200 bezoekers zijn bijgewoond.
De kinderen hebben 5 keer de volle zaal van het begin tot het eind weten te boeien en werden dan ook meer dan terecht overladen met heel veel en zeer gemeende complimenten! Alles was tot in de puntjes verzorgd: Fantastische decors, kleding, muziek, spel, zang en dans!
Regisseuse en choreografe Aukje Nieuwenhuijze, haar assistent Luc Verboven en muzikaal leider Ruud Verkoeijen werden meer dan terecht in de bloemetjes gezet en overladen met complimenten. Een staande ovatie van het dankbare en enthousiaste publiek vormde 5x het terechte slotakkoord voor de gehele groep en voor alle helpende handjes achter de schermen. Waalwijk kan en mag weer trots zijn!
Wil je ook lid worden van De Notenkrakers en mee gaan doen met de volgende musical? Kijk dan op www.denotenkrakers.nl voor een inschrijfformulier voor de audities op 28 januari 2024 en voor alle verdere informatie. De repetities zijn iedere dinsdagavond van 18.00 tot 19.50 uur in Verenigingsgebouw De Ouwe Toren in Waalwijk.
Foto door Eric Meuffels: De gehele cast van De Notenkrakers heeft genoten en het publiek geweldig vermaakt!