De Kazerne Waalwijk 1 jaar open dus feest

27 feb , 9:34 Nieuws
feest in de kazerne
WAALWIJK - De deuren van De Kazerne Waalwijk zijn op 1 maart alweer 1 jaar open. En dat wordt gevierd met een feestweek vol activiteiten. Iedereen is welkom. Meedoen is gratis voor alle inwoners van Waalwijk.

Samen eten en feesten

Op 1 maart kun je samen koken en eten van 17.00-20.00 uur. Als je wilt, doe je samen de boodschappen, kook je mee of help je mee de tafel dekken. Daarna vanaf 20.00 uur begint een Feestavond met dans en karaoke. Er wordt gezorgd voor hapjes en (alcoholvrije) drankjes. Kom swingen en zingen, of aan de kant meegenieten.

Netwerklunch

Op 4 maart is er eerst een reguliere inloop van 10.00-12.00 uur. Daarna volgt een netwerklunch van 12.00-13.30 uur. Samen met de bezoekers van de inloop maken we de lunch klaar. Iedereen die mensen van andere organisatie en andere bezoekers wil ontmoeten, is welkom. Er is vaker een netwerklunch maar deze keer wordt stilgestaan bij wat het netwerk van De Kazerne voor jou heeft gebracht in het afgelopen jaar. Of wat je zelf voor De Kazerne betekende of kunt gaan betekenen.
Aanmelden voor de activiteiten kan via www.dekazernewaalwijk.nl/aanbod Daar vind je alle activiteiten terug.

Inloop met een feestelijk tintje

Verder zijn er tijdens de reguliere inloopmomenten ook extraatjes. Op dinsdag 5 maart van 13.30-16.30 uur is er een traktatie van fruitspiezen. Op woensdag 6 maart van 10.00-13.00 uur is er extra aandacht om samen spellen te spelen. Hiervoor hoef je niet aan te melden.
De Kazerne heeft aanbod gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling en herstel. Er is vier keer per week inloop met twee keer een lunch. Daarnaast kun je er cursussen, themabijeenkomsten en workshops.
Al het aanbod vind je op www.dekazernewaalwijk.nl en in de WaalwijkApp.
De Kazerne Waalwijk - Hertog Janstraat 5 Waalwijk. De ingang is achterom.