Burgemeester Sacha Ausems feliciteert briljanten bruidspaar Appels-van Hulten

19 sep , 19:54 Nieuws
20240919 waalwijk jst1079
WAALWIJK - Op 19 september bracht burgemeester Sacha Ausems een feestelijk bezoek aan het echtpaar Appels-van Hulten in Waalwijk om hen te feliciteren met hun briljanten huwelijk. Wim en Iet vierden op deze dag hun 65-jarige trouwdag, een indrukwekkende mijlpaal die plaatsvond precies op dezelfde dag in 1959, toen ze elkaar het ja-woord gaven in hun geboortestad Waalwijk.
Wim, geboren op 28 april 1934, heeft zijn hele carrière gewerkt in de transportsector. Hij richtte Appels Transport op, een familiebedrijf dat is uitgegroeid tot Cargo Logistics, een bloeiende onderneming die nu wordt geleid door zijn zoon en kleinzoon, de vierde generatie in het familiebedrijf. Iet, geboren op 25 november 1932, zorgde met liefde en toewijding voor hun drie kinderen, een rol waarin ze altijd veel voldoening vond.
Naast hun drie kinderen zijn Wim en Iet de trotse grootouders van zes kleinkinderen. De familie groeit nog steeds, want het echtpaar verwacht op elk moment de komst van hun eerste achterkleinkind.
Het bezoek van de burgemeester vond plaats om 12.30 uur bij het echtpaar thuis, waar er ongetwijfeld herinneringen werden opgehaald en dit bijzondere jubileum werd gevierd.