Bridgeclub Waalwijk: Uitslag competitie avond nr. 9 op 8 november

14 nov 2023, 11:24 Nieuws
img 2428
WAALWIJK - Een mooie avond met veel “vreemde” spellen. Normaliter is er een wat vlakke verdeling van de kaarten. D.w.z. iedereen krijgt van elke kleur wel iets, maar deze avond waren er meer dan gebruikelijk spellen bij die een renonce( geen enkele kaart van die kleur) of singleton (één van een kleur) bevatten.
Dat maakt het bieden en spelen extra interessant of moeilijk afhankelijk hoe je het bekijkt. Daardoor kon het zijn dat er door beide paren flink geboden werd met opmerkelijke uitslagen tot gevolg. De meer ervaren spelers hadden hier duidelijk minder moeite mee om het contract uit te bieden of de tegenpartij tot een niet te maken contract te verleiden.
Wij spelen wij elke dinsdagavond onze competitieavond in sporthal de Slagen en daarnaast spelen we ook op maandagmiddag in buurthuis Zanddonk, op maandag staat voor iedereen open. Mocht u interesse hierin hebben, wilt u zich dan vooraf aanmelden bij Hanny de Rooij? E-mailadres: [email protected] . Voor meer contact gegevens zie onze website bcwaalwijk.nl .
17 December organiseren we de eerste Waalwijk City drive. Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Voor deelname; mail naar Tonny van der Steen, e-mail: [email protected]
Nieuwe leden zijn altijd welkom, hiervoor organiseren wij starterscursussen onder leiding van ervaren bridgers. In januari wordt er weer een nieuwe starterscursus georganiseerd, meer info volgt.
Onderstaand de uitslag van de eerste 3 paren per lijn van competitieavond nr. 9 op 8 november.
A-lijn
1 Hanny de Rooij en Maarten van de Pas 58,68%
2 Louis Hofman en Cor Stams 55,21%
2 Ans van Oss en Peter van de Wiel 55,21%
B-lijn
1 Janny Verstijnen en Leo Aarts 67,29%
2 Jana Bloem en Marij Verhoofstad 60,14%
3 Marja Roestenberg en Ria Roestenberg 57,22%