Boekenbeurs Waspik op herhaling!

25 sep 2023, 19:11 Nieuws
den bolder waspik
WASPIK - Goed nieuws voor alle boekenwurmen en muziekliefhebbers: Vanwege het succes van de editie 2022 organiseert de werkgroep Bolder Boekenbeurs opnieuw een Boekenbeurs! De beurs vindt plaats in het Paasweekend 2024; vrijdag 29 maart, zaterdag 30 maart en maandag 1 april (dus niet op 1ste Paasdag). De locatie is ditmaal: SCC Den Bolder, Schoolstraat 19 in Waspik.
De opbrengst komt geheel ten goede aan het nieuwe interieur van Den Bolder. Er staat Den Bolder namelijk een grote verbouwing te wachten. De gemeente Waalwijk neemt weliswaar de verbouwingskosten op zich, maar de vereniging Den Bolder moet zelf de kosten van een nieuw interieur ophoesten. En daar is veel geld mee gemoeid!
Voor de Boekenbeurs gehouden kan worden moet er uiteraard weer het nodige materiaal worden verzameld. Het inleveren van boeken, LP’s, CD’s, DVD’s, legpuzzels en (bord)spelletjes is vanaf 4 oktober elke woensdagmiddag mogelijk tussen 13.30 en 15.30 uur bij Den Bolder.
Als inleveren niet mogelijk is, kunt u contact opnemen met Marjoleine Veldhuisen ( [email protected]) of Hubert van Dongen ( [email protected] ).
Bellen kan naar SCC Den Bolder: 0416-311346. Er kunnen dan afspraken gemaakt worden over het op een ander tijdstip inleveren of, in het uiterste geval, afhalen. U hebt tot maart de tijd om eens fijn uw kasten op te ruimen. Vervolgens kunt u ze weer vullen bij de Boekenbeurs, dus noteer die datum alvast in uw agenda!
Met uw hulp kan de werkgroep Bolder Boekenbeurs er weer een geweldige beurs van maken!