Bij ‘Samen Sterker’ in De Kazerne vind je steun, leer je van elkaar en over jezelf

28 mei , 8:57 Nieuws
groepsgesprek samen sterker
WAALWIJK - Bij Samen sterker kun je ervaringen delen met de anderen in de groep. Je praat met elkaar over je leven, alledaagse dingen of de problemen waar je tegenaan loopt.
Zo kun je elkaar steunen, leren van elkaar en jezelf beter leren kennen. Je mag je gewoon jezelf zijn, er moet niks. Er is geen vast programma. Soms praten we, zijn we even stil of doen een oefening. Maar we doen het wel altijd samen met elkaar.
De groep (maximaal 8 personen) wordt geleid door iemand die ervaring heeft met ontwrichtende situaties en herstel daarvan. Het vindt plaats op wisselende dagen in de maand. Iedereen uit de gemeente Waalwijk is van harte welkom bij Samen Sterker.
In juni zijn de groepsgesprekken op 4 en 18 juni van 14.00-15.30 uur. Het is belangrijk dat je jezelf aanmeldt. Ook als je vaker komt. Ga naar www.dekazernewaalwijk.nl/aanbod en kijk bij de datum van je keuze. Meedoen is gratis.
Je vindt De Kazerne Waalwijk aan de Hertog Janstraat 5. De ingang is achterom. Openingstijden en meer aanbod vind je op www.dekazernewaalwijk.nl of in WaalwijkApp