Bierfestival Op z’n Brabants pakt in 2025 opnieuw uit

12 sep , 9:48 Nieuws
bier
KAATSHEUVEL - Het jaarlijkse bierfestival waar bierliefhebbers uit de regio samenkomen, keert op zaterdag 21 juni 2025 voor de derde keer terug in Kaatsheuvel. Bierfestival Op z’n Brabants staat bekend om zijn ontspannen sfeer, een breed scala aan lokale en regionale speciaalbieren en geweldige muzikale optredens. Wederom wordt het festival gehouden bij evenementenlocatie ‘De Eendragt’ aan de Zuidhollandsedijk in Kaatsheuvel.
Op het festival presenteren diverse brouwerijen hun lekkerste bieren. Bezoekers krijgen de kans om unieke bieren te proeven, in gesprek te gaan met de brouwers en te genieten van een dag vol bourgondische gezelligheid. Tevens zijn er activiteiten voor kinderen en een liveband zorgt voor achtergrondmuziek, zodat er voor iedereen iets te beleven valt.

Vertrouwde locatie

Het festival vindt voor het derde jaar plaats bij evenementenlocatie ‘De Eendragt’ in Kaatsheuvel. Welke brouwerijen in 2025 deelnemen aan het festival, maakt de organisatie binnenkort bekend. Begin 2025 zal de ticketverkoop starten via de website van het bierfestival. De organisatie mikt na twee succesvolle edities wederom op 750 bezoekers.

Over Bierfestival Op z’n Brabants

Bierfestival Op z’n Brabants vindt jaarlijks plaats in Kaatsheuvel. Het festival is uitgegroeid tot een favoriet evenement voor bierliefhebbers uit de regio Langstraat die willen genieten van de gemoedelijke Brabantse sfeer.