"Bert bakt pannenkoeken!"

30 jul 2021, 9:41 Nieuws
pannenkoeken
WAALWIJK - Op zondag 1 augustus is kunnen kinderen pannenkoeken bakken bij Parkpaviljoen Waalwijk. Kinderen worden uitgenodigd om hun ouders en/of opa’s en oma’s te trakteren op een heerlijke pannenkoek. Maar omgekeerd mag ook!
  • De kinderen nemen hun ouders en/of opa's en oma's mee uit eten.
  • Alle pannenkoeken (naturel, kaas of spek) kosten € 2,= per stuk.
  • Er is stroop, honing en poedersuiker.
  • Je versiert de pannenkoek en vervolgens: smullen maar.
Waar? Natuurlijk op het Parkpaviljoen te Waalwijk, Grotestraat 154a, 5141 HC Waalwijk. Het Parkpaviljoen is een klein gezellig ontmoetingscentrum, naast het wandelpark in Waalwijk. Het Parkpaviljoen verbindt.
Let op: Het is een vrije inloop, en vanwege corona is er beperkt plaats. Je moet je daarom aanmelden aan de deur en adresgegevens achterlaten. Ook is er een vaste zitplaats en gezondheidscheck. Bij drukte, moet je mogelijk even op de beurt wachten. En op is op. Onze huis-kok Bert, bakt tussen 13.00 en 16.00 uur.
De gezelligheidsvereniging “Vrienden van het Parkpaviljoen” is een initiatief waar iedereen, zich bij kan aansluiten. Deze groep heeft een streepje voor. Het idee is: “samen ondernemen”.
Wat? Dat kan en mag van alles zijn. Dat mag in grote en kleine groepen zijn. Leden van deze vereniging krijgen de beschikking over een gratis groeps-app om zelfstandig onderling afspraken te maken. Er zijn al dik 25 apps geïnstalleerd. Heb je de app op jouw telefoon dan is 1 pannenkoek naar keuze gratis. De pannenkoekenmiddag is een idee van en tweede activiteit van de vrienden van het Parkpaviljoen. Het Parkpaviljoen organiseert met regelmaat activiteiten, waar je blij bij bent.
Zoek je mensen om samen wat te doen, meld je dan als lid aan. Het verplicht je tot niets.
Je wilt met een groepje naar een museum (meld het in de app en vind zo mensen met dezelfde interesse), je wilt picknicken in het naast gelegen Wandelpark (stel het voor in de app en wie weet gaan er mensen mee), je hebt zin in een kop koffie op een terras-moment: vraag via de app wie er komt, etc.
Maar grotere activiteiten mee opzetten kan net zo goed.
Ondertussen bedenken de initiatiefnemers een volgende activiteit: dat zal een wedstrijd zijn, waarvan we het idee nog even geheim houden. Meld je aan en je ontvangt een aanmeldcode.
Lid worden kan via [email protected]