Benefietconcert voor muziekschool De Heraut: De Vrienden van De Kok op zondag 15 september

10 sep , 9:43 Nieuws
naamloos
KAATSHEUVEL / TILBURG - Op zondag 15 september wordt er van 14.00 tot 21.00 uur een benefietconcert georganiseerd voor muziekschool De Heraut in Kaatsheuvel, die met sluiting wordt bedreigd na het overlijden van oprichter Robert de Kok. Het concert wordt georganiseerd door Jan Dekkers, Fleur Janssens en Roberts stiefdochter Kim van Doleweerd.
Met optredens van onder meer VOF de Kunst, Peer de Graaf, Rob Grijsbach, De Wachtkamer, Dy-Oxide, Fleur Zingt, Magis chante Brel, en Time Bandits-zanger Alides Hidding, willen zij geld inzamelen om de muziekschool te redden. De opbrengst wordt gebruikt om een stichting op te richten en de muziekschool door te starten.
De entree is naar draagkracht, en het evenement vindt plaats bij horecazaak Bosvreugd in Tilburg, waar ook is gezorgd voor kindervertier. Het doel is voldoende fondsen te werven voor het voortbestaan van deze 'muzikale huiskamer' van Kaatsheuvel.

Crowfunding

Bob, Marina, Kim & Bart zijn gezamenlijk ook een crowdfunding actie gestart. Doelstelling is om een bedrag op te halen van minimaal 30.000 euro. De teller staat op dit moment (19 september) op ruim 14.000 euro.