British Autojumble zondag 23 juni

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

WAALWIJK – Op 23 juni organiseert MGCarclub Nederland weer een British Auto Jumble op het Lido-terrein in Waalwijk tussen 09.00 uur en 17.00 uur. De toegang is gratis.

Een keur van meer dan 1000 Engelse klassieke automobielen staan opgesteld op het Lido terrein. Leden van alle mogelijke Engelse autoclubs komen hier bijeen om hun mooie auto te showen en eventueel ook hun overtollige onderdelen aan te bieden en dit alles tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast zijn er ook veel handelaren die hun auto gerelateerde producten zullen presenteren.

Ook aan vertier zal het niet ontbreken. Zoals al vele jaren brengt de MardiGrass jazzband een fijne sfeer met hun geweldige diximuziek. Daarnaast zal de Waalwijkse Clan Lamont Pipe Band voor een echt Britse sfeer zorgen met hun doedelzakmuziek. Voor de jeugd (en de jongere ouderen) kan er deelgenomen worden aan Highland Games. Ook is er volop de gelegenheid om een hapje en een drankje te gebruiken op het horecaplein. Al met al een dag waar gezelligheid, weerzien en herkenning de hoofdmoot vormen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen