Een zonnige start van de zomervakantie voor kinderen van Voedselbank de Rijglaars

Foto: Voedselbank de Rijglaars

WAALWIJK – Op vrijdag 21 juni beleefde Voedselbank de Rijglaars een geweldige verrassing! De Protestantse Gemeente Waalwijk, in samenwerking met de Hervormde Gemeente Besoyen, organiseerde een prachtige actie voor de kinderen die afhankelijk zijn van de voedselbank.

Met de zomervakantie van zes weken voor de deur, is het helaas niet voor elk gezin mogelijk om eropuit te gaan. Om deze kinderen toch een onvergetelijke zomer te bezorgen, brachten de twee gemeentes voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar schitterend gevulde vakantietassen. Deze tassen waren gevuld met allerlei leuke en nuttige spullen om de vakantieperiode extra speciaal te maken.

We willen het mooie weer nu helemaal tegemoet zien, wetende dat onze kinderen iets hebben om naar uit te kijken. Een enorme DANK JE WEL aan alle vrijwilligers en betrokkenen die deze actie mogelijk hebben gemaakt. Een speciaal woord van dank gaat uit naar La Bella Vita Waalwijk, Intertoys Waalwijk en de Gemeente Waalwijk voor hun gulle bijdragen en steun.

Laten we hopen dat deze actie een inspiratie mag zijn voor vele toekomstige initiatieven. Nogmaals, hartelijk dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze fantastische actie!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen