SUND in de Brouwerij

Foto: Sint Crispijn

WAALWIJK – Op zaterdag 22 juni bruist de Stadsbrouwerij Sint Crispijn in Waalwijk van het leven. Onder het motto “Bandjes in de Brouwerij” verwelkomen we een oude bekende: SUND. Deze avond speelt SUND in het biercafé, en het belooft opnieuw een onvergetelijke ervaring te worden.

SUND en St. Crispijn hebben eerder al bewezen een perfecte match te zijn. Terwijl St. Crispijn bekend staat om zijn heerlijke biertjes, gezelligheid en feestelijke sfeer, staat SUND garant voor geweldige muziek, plezier en een levendige ambiance. Bier en muziek vormen samen de ideale combinatie.

SUND brengt bekende covers in een verrassend nieuw jasje. Met een uitgebreide bezetting die niet te missen is: naast de gebruikelijke bandleden heeft SUND ook blazers en extra percussie op het podium. Hierdoor is elk optreden een visueel en auditief spektakel.

De muziek van SUND laat zich niet in een hokje plaatsen. Elke muziekstijl komt voorbij, maar altijd met een unieke twist. Want gewoon is maar saai.

Wil je een avond vol gezelligheid, plezier en geweldige muziek, onder het genot van een heerlijk drankje? Kom dan op 22 juni naar St. Crispijn in Waalwijk en vier feest met SUND. De entree is gratis!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen