Win plekje op gratis dansdag met Lulu (Project Dans)

Lulu
Lulu
Foto: Peter Michielsen fotografie

WAALWIJK – Op zondag 23 juni organiseert Kunstencentrum Waalwijk een dansdag in de stijl van het tv-programma Project Dans. Alle dansers uit de omgeving van Waalwijk mogen meedoen. Je hoeft dus op dit moment niet te dansen bij Kunstencentrum Waalwijk.

Alle dansers (stijl maakt niet uit) van 12 t/m 21 jaar kunnen meedoen. Meedoen kan door zo spoedig mogelijk een filmpje te sturen van maximaal 1 minuut naar [email protected] waarin je jouw passie voor dans (of iets anders) laat zien. Ben niet bang dat je niet goed genoeg bent, iedereen kan meedoen. Gebruik Wetransfer indien je filmpje te groot is om via mail te verzenden.

Wie een filmpje instuurt, maakt grote kans mee te mogen doen aan de gratis dansdag op 23 juni. Tijdens deze dag krijg je lessen in verschillende dansdisciplines. Een van de dansers die les geeft deze dag is Lulu, bekend van het tv-programma Project Dans. Ook Cis Brans, een van Nederlands meest prominente breakdancers is aanwezig.

De danser die tijdens de dansdag op 23 juni het meeste dansontwikkeling laat zien, wint de Wim Suermondtprijs t.w.v. €350,- te besteden aan talentontwikkeling. Het gaat er dus om dat je laat zien leergierig te zijn en hard te willen werken.

De Wim Suermondtprijs ter aanmoediging van artistiek talent uit Waalwijk en omgeving . De prijs werd in 2013 ingesteld door de stichting Vrienden van het Kunstencentrum Waalwijk in samenwerking met Kunstencentrum Waalwijk. De prijs is vernoemd naar de de Waalwijkse kunstenaar Wim Suermondt, een van de grondleggers van het huidige Kunstencentrum. De prijs wordt eenmaal per jaar uitgereikt en staat ieder jaar in het teken van een andere discipline.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen