R.W.B. sluit 7 tegen 7 zomeravondvoetbaltoernooi af gezellige avond

Foto: RWB

WAALWIJK – Woensdag 12 juni werd het 7 tegen 7 toernooi bij RWB afgesloten met de prijsuitreiking. Twee weken eerder dan andere jaren doordat dit jaar de toplaag van het kunstgrasveld wordt vervangen.

Namens de organisatie eindigde bestuurslid Hans Bruurmijn de prijsuitreiking met het bedanken van de vrijwilligers. Tijdens het vier woensdagen durende toernooi traden Hans, Cor, Wim en John op als scheidsrechters, verzorgden Johan en Ton de organisatie en de voetbalmaterialen en waren Harry en Carola actief achter de bar. Deze vrijwilligers zorgen ervoor dat elk jaar het toernooi kan worden gespeeld zonder kosten voor de deelnemers.

Het toernooi werd gespeeld met 11 teams, verdeeld over 3 poules. Zowel de nummers één als twee van de poules vielen in de prijzen, iedereen die meedeed kreeg daarna ook nog een lekker sateetje en werd er nog gezellig nagepraat. In poule A waren RWB-2 zondag de nummer 1 en werd RWB-3 zaterdag tweede. In poule B waren RWB-5 zaterdag en RWB-5 zondag respectievelijk de nummer 1 en 2 en in poule C waren RWB-35+1 en Taaie Tijgers de nummer 1 en 2. Volgend seizoen zal zeker de volgende editie gespeeld worden, dan ongetwijfeld weer in de maand juni. Alle deelnemers nog een fijne vakantie gewenst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen