Nationaal Atelierweekend in het Huis van Waalwijk

Foto: Huis van Waalwijk

WAALWIJK – Terwijl de expositie van Ron Beumer blijft, gebeurt er weer heel wat nieuws in en rond het Huis van Waalwijk. Tijdens het Nationaal Atelierweekend van 22 en 23 juni, komen drie jonge kunstenaars erbij als gastexposant. Verder gaat de binnentuin een rol spelen.

Alhoewel er in het Huis van Waalwijk geen ateliers zijn, willen wij toch graag aansluiten bij het Nationaal Atelierweekend. Dit doen we door, behalve te exposeren, ook te werken tijdens dit weekend. Als extra gastexposanten zijn Niek Adriaansen, Denise van Dijk en Dena van Emmerik aanwezig. Zij gaan o.a. in de tuinkamer exposeren.

Rob Knoppert heeft een verzameling stokjes opgebouwd van 250 stuks. Deze stokjes komen uit Frankrijk, waar hij een huis heeft. Tijdens wandelingen heeft hij deze stokjes verzameld en vervolgens beschilderd. Een kleurrijk geheel dat te bewonderen is in de hal boven.
Martin Peulen, Marian Mahieu en Jozef Mahieu kunt u aan het werk zien dit weekend.

Nieuw is dat de binnentuin als expositieruimte gebruikt gaat worden. Marian Mahieu plaatst daar enkele gedichten en exposeert er foto’s. Jozef Mahieu exposeert daar een aantal beelden. Hij zal daar ook aan het werk zijn.

Op zondag 23 juni vindt in de hal een optreden plaats van Frank Leijtens. Zijn liedjes zullen doorlopend te horen zijn.

Het Huis van Waalwijk is zoals altijd geopend op zaterdag en zondag van 13.00 – 17.00 uur. De toegang is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen