Cursus ‘Kennismaken met herstel’ in juli opnieuw van start

Foto: De Kazerne

WAALWIJK – Omdat bijna iedereen in zijn leven wel een bepaalde gebeurtenis meemaakt die je fysiek en mentaal uit evenwicht brengt. De situatie zet jouw leven op zijn kop! Tijdens de cursus ‘Kennismaken met herstel’ in juli in De Kazerne ga je zelf aan de slag en krijg je inzicht in jouw proces en leer je over herstel in jouw leven. Meedoen is gratis voor alle inwoners van de gemeente in Waalwijk.

Herstel is een uniek en persoonlijk proces

Iets dat jouw leven op zijn kop zet, noemen we een ‘ontwrichtende situatie’. Vaak begrijp je niet wat er gebeurt. Herstellen van een ontwrichtende situatie gaat niet vanzelf. Daar moet je hard voor werken. Het is een uniek en persoonlijk proces. Bij De Kazerne maak je kennis met wat ‘herstel’ is en leer je van elkaar.

Wat kan je verwachten?

Tijdens de cursus ga je zelf aan de slag door meer inzicht te krijgen in jouw proces en te leren over herstel in jouw leven. Je leert onder andere over de fasen van herstel, welke stappen je zou kunnen zetten, wat positieve gezondheid is en welke kwaliteiten (die je al hebt) je kunt inzetten om verder te komen in jouw herstel. Als je alle bijeenkomsten komt, ontvang je na afloop een certificaat.

Geen kosten

De cursus “Kennismaken met herstel” van De Kazerne Waalwijk start regelmatig. Er zijn nog een paar plekken vrij voor de cursus in juli. De cursus heeft vier bijeenkomsten op de dinsdagen 2, 9, 19 en 23 juli van 10.00-12.30 uur.

Aanmelden?

Dat kan via www.dekazernewaalwijk.nl/event/cursus-herstel. Je mag ook bellen naar 06-58963283. Of kom langs tijdens inloop op maandagochtend, dinsdagmiddag, woensdagochtend of donderdagochtend. Je bent dan van harte welkom voor een kop koffie. Je vindt De Kazerne aan de Hertog Janstraat 5 in Waalwijk.

Al het aanbod van De Kazerne vind je op www.dekazernewaalwijk.nl/aanbod of in de WaalwijkApp.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen