Taxateur Arie Molendijk komt naar de bibliotheken in Waalwijk, Sprang-Capelle en Loon op Zand

Foto: Bibliotheek Midden-Brabant

Heb jij oude boeken, atlassen, (staten)bijbels, geïllustreerde werken, reisboeken, handschriften, oude brieven, foto’s, ansichtkaarten of prenten die liggen te verstoffen? Dan is dit je kans! De gerenommeerde taxateur Arie Molendijk komt naar de bibliotheken in Waalwijk, Sprang-Capelle en Loon op Zand om jouw verborgen schatten te taxeren.

Ontmoet de expert

Arie Molendijk, bekend van zijn samenwerkingen met de Vrije Universiteit, de Koninklijke Bibliotheek en andere vooraanstaande instellingen, heeft een schat aan ervaring in het taxeren van waardevolle boeken en documenten. Zijn expertise wordt vaak ingeroepen voorafgaand aan veilingen.

Wat kun je verwachten?

Molendijk hanteert een unieke aanpak waarbij hij zich baseert op de meest recente veilingopbrengsten van vergelijkbaar materiaal. De taxaties worden uitsluitend op zijn taxatiedagen uitgevoerd, dus grijp je kans om persoonlijk advies te krijgen.

Tarieven

Voor slechts vijf euro kun je één tot tien boeken of seriewerken laten taxeren. Heb je een grotere collectie? Geen probleem! De kosten voor grotere collecties variëren tussen de 25 en vijftig euro, afhankelijk van de tijd die nodig is. Bovendien biedt Molendijk een uitgebreid taxatierapport voor waardevolle boeken (vanaf tweehonderd euro) tegen een vooraf afgesproken tarief.

Data en locaties

Dinsdag 27 augustus
Locatie: Bibliotheek Waalwijk, Wilhelminastraat 4A, Waalwijk

Vrijdag 20 september
Locatie: Bibliotheek Sprang-Capelle, Julianalaan 1b, Sprang-Capelle

Vrijdag 1 november
Locatie: Bibliotheek Loon op Zand, De Venloene 1, Loon op Zand

Tijden: 13.00 – 15.30 uur, vrije inloop

Bezoekers zijn van harte welkom zonder afspraak. Kom langs en laat je waardevolle boeken beoordelen. Voor meer informatie en andere taxatiedagen, bezoek: www.molendijkboeken.nl

Mis deze unieke kans niet om de waarde van je oude boeken te ontdekken!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen