Waalwijkse Platen- en CD-Beurs zaterdag 22 juni

Foto: Waalwijkse Platenbeurs

WAALWIJK – Op zaterdag 22 juni wordt het Raadhuisplein in Waalwijk weer omgetoverd tot een paradijs voor muziekliefhebbers, want dan vindt de Waalwijkse Platen- en CD-Beurs plaats.

Dit evenement trekt deelnemers uit de hele regio en de kramen zijn gevuld met een indrukwekkende collectie lp’s, cd’s en singles. Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een paar nieuwe toevoegingen aan je collectie, er is voor iedereen wat te vinden. De selectie is breed en divers, variërend van Blues tot Hardrock en van Hollands tot House, en er zijn platen en cd’s in alle prijsklassen beschikbaar.

De Platen- en CD-Beurs is niet alleen een geweldige gelegenheid om unieke muziek te ontdekken, maar ook om andere muziekliefhebbers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

De toegang tot deze muzikale schatkamer is geheel gratis, dus er is geen reden om niet langs te komen en te genieten van een dag vol muziek en gezelligheid.

Wat: De Waalwijkse Platen- en CD-Beurs
Waar: Raadhuisplein, Waalwijk
Wanneer: Zaterdag 22 juni, van 11:00 tot 17:00 uur

Mis deze kans niet om je muziekhorizon te verbreden en misschien wel die ene zeldzame plaat te vinden waar je al jaren naar op zoek bent. Zet het in je agenda en kom genieten van alles wat de Waalwijkse Platen- en CD-Beurs te bieden heeft!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen