‘We are the Champions’ bij SSC’55!

Foto: SSC'55

SPRANG-CAPELLE – Afgelopen week klonk het ‘We are the Champions’ 4x op het Van Wijlen Sportpark van SSC’55. Want wat een mooie kampioenschappen werden er gevierd! Vier kampioenschappen met een eigen verhaal, maar alle vier kampioenschappen waar alle SSC’ers enorm trots op zijn!

SSC’55 Jo9-1

Kampioenschap met een hoofdletter K. Want wat een prestatie van onze Jo9-1! Deze heren zijn met een prachtige overwinning op de laatste speeldag ongeslagen kampioen geworden. Talent, inzet en heel veel plezier; dit team heeft alles wat voetbal zo mooi maakt! Tel daar een enorme hoeveelheid doelpunten bij op en dan mag je verdient die schaal omhooghouden. Gefeliciteerd heren!

SSC’55 Jo11-1

Wat een team is dit! Echt een team dat met en voor elkaar wil werken, prachtig voetbal laat zien en elke tegenstander helemaal weg kan spelen. Met een zwaarbevochten gelijkspel, uit bij de nummer 2, zijn ze kampioen geworden in de 1e klasse. Gefeliciteerd dames en heren met deze super-prestatie! Hier mogen jullie trots op zijn!

SSC’55 Jo15-1

En toen de geel-zwarte rook was opgetrokken, werd er weer een kampioenschap gevierd op ons mooie sportpark. En niet zomaar een… Onze Jo15-1 is, met een heerlijke 6-2 overwinning in de laatste wedstrijd, overtuigend kampioen geworden in de 1e klasse. Een team met een hele mooie toekomst voor zich!

SSC’55 Jo16-1JM

Geel en Zwart, dat zijn alweer de kleuren! Want ook onze Jo16-1JM heeft het kampioenschap binnengehaald! Een prachtig voorbeeld van een echte teamprestatie. De strijd was spannend, maar het verschil bleek in de laatste inhaalwedstrijd van de nummer 2 onoverbrugbaar: dus zijn ze met z’n allen daar de Kampioensschaal op gaan halen; Kampioenen! Klasse prestatie dames en heren, gefeliciteerd!

Namens heel SSC’55 feliciteren wij deze teams met hun fantastische prestaties! En op naar een mooi nieuw seizoen na de zomervakantie!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen