Opening The Lifestyle Change groot succes!

WAALWIJK – Vrijdagavond 17 mei stond de opening van The Lifestyle Change op het programma. Ondanks de regen was het een groot succes! The Lifestyle Change is een Personal Training & Voeding studio met twee verdiepingen waarbij plezier en balans voorop staan. Het nieuwe avontuur van personal trainer en voedingscoach Nicole de Rooij kan beginnen.

Hoe het allemaal begon

Ze begon 4,5 jaar geleden vanuit een kleine kamertje thuis met voedingsadvies. Daarna heeft ze de kans gekregen om binnen The Local Gym haar praktijk te vestigen en daarbij personal training te geven bij Brothers in Health. Nu is ze klaar voor de volgende stap!

Zo ontstond ook het idee: een health studio met alles onder 1 dak! Van voedingsadvies en personal training tot aan leefstijlcoaching. Een plek waar jij aan jouw gezondheid kan werken zonder het gevoel van een dieet of sportschool gevoel! Maar een plek waar persoonlijk aandacht voorop staat en waarbij het echt gaat om jouw leefstijl! Geen kant-en-klare voedingsschema’s of trainingen, maar alles is specifiek afgestemd op jou als persoon.

300+ mensen gecoacht naar een gezonde leefstijl

Ondertussen heeft Nicole al meer dan 300 vrouwen en mannen gecoacht naar een gezondere leefstijl met balans. En ja, waarbij je ook mag blijven genieten van een wijntje, pizza of spontane lunch! Dat hoort nou eenmaal bij het leven. Alles draait om balans!

Meer info? Neem dan snel een kijkje op haar Instagram: @thelifestylechange.nl

Openingsactie

De hele maand mei en juni krijg je 25% korting op personal training, duo training, smallgrouptraining en voedingsadvies! Nieuwsgierig geworden? Kom dan langs om eens gezellig voor een gratis infogesprek of plan jouw GRATIS proeftrainingen! Stuur een berichtje naar 06-25465455.

The Lifestyle Change
Tielenstraat 12
5145RD Waalwijk
www.thelifestylechange.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen