Burgemeester Sacha Ausems feliciteert diamanten bruidspaar Hijmans-de Bont

WAALWIJK – Burgemeester Sacha Ausems bezocht maandagmiddag 6 mei het echtpaar Hijmans. Zij feliciteerde het paar met hun 60-jarig huwelijk bij het echtpaar thuis in Waalwijk. 

Het jubilerende paar, bestaande uit mevrouw Paula Hijmans-de Bont (83 jaar) en de heer Ad Hijmans (85 jaar), werd op 6 mei 1964 in Dussen voor de wet in de echt verbonden. Mevrouw Hijmans-de Bont zag het levenslicht op 27 juli 1940 in Raamsdonk, terwijl de heer Hijmans geboren werd op 9 juli 1938 in Dussen.

Gedurende hun zestig jaar samen hebben ze een prachtig gezin gevormd met drie kinderen en gezegend met drie kleinkinderen.

De heer Hijmans heeft zijn werkzame leven doorgebracht als voorman bij Jamin, waar hij ook actief was in de Ondernemingsraad. Hij heeft zich enorm ingezet voor de FNV en is met vervroegd pensioen gegaan, zodat een jongere collega zijn positie kon overnemen.

Mevrouw Hijmans-de Bont heeft haar opleiding tot kraamverzorgende voltooid en heeft haar vaardigheden met liefde en zorg ingezet.

Naast hun werk hebben ze ook hun passies en hobby’s gekoesterd. De heer Hijmans ontving in 2009 het Ereteken van de gemeente Waalwijk voor zijn toewijding als dirigent van het jongerenkoor Volume en zijn actieve betrokkenheid bij de H. Bernadette en St. Clemens parochie.

Een geliefde activiteit van het paar is kaarten, waar ze samen veel plezier aan beleven. Ook zijn ze beiden vrijwilligers in Antoniushof. Mevrouw Hijmans-de Bont organiseert daar de bingo, terwijl de heer Hijmans helpt bij het verzorgen van bewoners die niet meer zelfstandig kunnen eten. Bovendien blijft de heer Hijmans zijn passie voor zingen uiten door lid te blijven van het koor.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen