Digisterker gaat weer van start in de Bibliotheek Waalwijk

Foto: Bibliotheek Midden-Brabant

WAALWIJK – Op 10 mei begint de Digisterker cursus weer in de Bibliotheek Waalwijk. Vind jij het ook moeilijk om met de websites van de overheid te werken? Dan is de gratis cursus Digisterker iets voor jou.

De docenten van de bieb helpen je in vier bijeenkomsten op weg. De lessen zijn heel praktisch. Je leert hoe je een DigiD veilig gebruikt. Je oefent met veel voorkomende formulieren en diensten van bijvoorbeeld de gemeente, het UWV, de Belastingdienst en MijnOverheid.

Voor wie

Digisterker is bedoeld voor iedereen van 18 jaar of ouder uit de gemeente Waalwijk die graag beter wil leren omgaan met de digitale overheid.

Wanneer

De cursus gaat van start op 10 mei. Er zijn 4 bijeenkomsten op vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur. We helpen je voordat de cursus start met je Digid aanvraag. Meld je snel aan want vol=vol.

Aanmelden

Meld je aan bij de balie, mail naar [email protected] of boek via de agenda op www.bibliotheekmb.nl. De cursus is gratis. Ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

Digicafé

Heb je andere digitale vragen? Kom eens langs bij het Digicafé in BaLaDe. Je kunt er komen oefenen met je laptop, tablet of smartphone. Vrijwilligers helpen je met je vragen. Het Digicafé is iedere donderdag open (muv schoolvakanties) van 10:00 – 11:45 uur. Je kunt gewoon binnenlopen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen