MEGA actieweken bij Domino’s Waalwijk: vier weken lang stuntprijzen en uitgebreide openingstijden

Foto: Domino's Waalwijk

Domino’s Waalwijk kondigt de MEGA actieweken aan. Maar liefst vier weken vol smakelijke kortingen en verruimde openingstijden. Een feest voor alle pizza-liefhebbers in Waalwijk! De gehele actieperiode is van 22 april t/m 19 mei. Volg Domino’s Waalwijk ook op Facebook en Instagram, want er komen ook MEGA winacties aan.

25% korting bij bezorgen

Bijna een maand lang stunt Domino’s met kortingen. Van maandag 22 april t/m zondag 12 mei genieten klanten van 25% korting op hun bestellingen bij bezorging. Dat betekent nog meer waar voor je geld wanneer je jouw favoriete pizza’s laat thuisbezorgen.

Spotgoedkope Margherita, Funghi en Perfect Pepperoni

Heb je zin in een klassieke Margherita, een smaakvolle Funghi of een verse Perfect Pepperoni? Tijdens de MEGA actieweken kosten deze medium pizza’s slechts €2,99 per stuk bij afhalen! Een onweerstaanbare deal voor iedereen die van pizza houdt.
In de laatste week van de actieperiode worden de eerder genoemde acties omgezet naar de deal: 1+1 pizza gratis bij afhalen én bezorgen. Zet daarom 13 t/m 19 mei alvast in je agenda.

Langere openingstijden

Domino’s Waalwijk is de komende vier weken extra lang geopend. Je kunt nu iedere dag genieten van onze pizza’s van 11.30 uur tot 22.00 uur. En alsof dat nog niet genoeg is, blijven we op vrijdag en zaterdag zelfs open tot 00.00 uur! Zo kun je op elk moment van de dag jouw favoriete pizza bestellen.
Domino’s nodigt alle inwoners van Waalwijk uit om tijdens de MEGA actieweken langs te komen, te bestellen en te genieten van de smaakvolle aanbiedingen.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen