Bedrijfsverzamelgebouw Waalwijk High End Light Industrial voor de helft uitverkocht

Foto: BVI

WAALWIJK – BVI.EU kondigt met trots aan dat het de helft van de units van Waalwijk High End Light Industrial verkocht heeft en dat het de tweede verkoopfase heeft gestart.

BVI.EU is een projectontwikkelaar van duurzaam bedrijfsvastgoed en een gevestigde waarde in de Benelux, Frankrijk en Duitsland op het vlak van mkb-units, gemengde bedrijventerreinen en built-to-suitgebouwen. Onder de kopers van de units bevinden zich bedrijven zoals Marc Kroon Wijn en Scale Roads.

Om de steeds veranderende noden van ondernemingen te ondersteunen, heeft BVI.EU de 20 units, verdeeld over 2 gebouwen, volledig moduleerbaar ontworpen. In de units is er de mogelijkheid om verdiepingsvloeren te plaatsen, wat zorgt voor extra (opslag)ruimte. Naast een verdiepingsvloer kunnen units ook uitgerust worden met een kantoor en is er de mogelijkheid om meerdere units te combineren. Aan de voorzijde van de gebouwen bevinden zich lichtrijke b2b-showrooms, ideaal voor ondernemers om hun klanten te ontvangen en producten tentoon te stellen.

BVI.EU ontwerpt de units op een heel duurzame manier, zodat bedrijven kunnen streven naar een A++++ energielabel. De nodige voorzieningen zijn aanwezig voor de aanleg van zonnepanelen en de units zijn voorzien van vloerisolatie. Daarnaast kunnen bedrijven een warmtepomp installeren en zorgen lichtkoepels voor veel daglicht.

“Ik ben heel trots op dit duurzaam bedrijvenpark in Waalwijk”, vertelt Michel Meers, oprichter van BVI.EU. “We zien dat ons kwalitatief en duurzaam bedrijfsvastgoed erg in trek is in Nederland, en de verkoop loopt dan ook heel goed. We zijn blij dat we de Waalwijkse ondernemers aantrekkelijke bedrijfsunits van BVI.EU kunnen aanbieden, met een heldere architectuur, uitstekende afwerking en focus op duurzaamheid. We proberen ondernemers daarbij volledig te ontzorgen en zorgen voor een ruimte op maat die voldoet aan alle noden”.

Flexibele units van 163 m² tot 1647m²

De volledige site van Waalwijk HELI bedraagt 7.376 m² bedrijfsvastgoed met twee gebouwen die in totaal twintig units van 163 m² tot 226 m² bevatten. Ze kunnen flexibel ingericht worden naar de behoefte van de onderneming. Het is mogelijk om een unit onder te verdelen in twee verdiepingen: een productiehal, showroom, atelier of opslagruimte (begane grond) eventueel in combinatie met een kantoorruimte (verdiepingsvloer). ​ ​

Ideale ligging in de logistieke hotspot van Nederland ​

Waalwijk High End Light Industrial ligt uitstekend in de logistieke hotspot van Nederland. Waalwijk is centraal gelegen tussen Raamsdonksveer en de provinciale hoofdstad ‘s-Hertogenbosch met een vlotte verbinding naar Tilburg (18 km ten zuiden). De site is strategisch gelegen dicht bij de N261 (Tilburg – Waalwijk) en de A59 (Den Bosch – Raamsdonksveer). De ideale locatie voor lokale mkb’s om te ondernemen en te groeien. ​

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen