Ceder Aarts uit Waalwijk loopt Nijmeegse Vierdaagse voor het KWF

Links Ceder en rechts Isa die onlangs is gestorven aan kanker.
Links Ceder en rechts Isa die onlangs is gestorven aan kanker.
Foto: Ceder Aarts

WAALWIJK – De 19-jarige Ceder Aarts uit Waalwijk neemt in juli deel aan de Nijmeegse Vierdaagse om geld in te zamelen voor het KWF.

Op haar 11e verloor ze haar vader aan kanker, en vorige maand heeft ze ook een van haar beste vriendinnen aan de ziekte verloren. Hieronder deelt ze haar persoonlijke motivatie:

“Ik loop mee in de strijd tegen kanker tijdens de Nijmeegse Vierdaagse om geld in te zamelen voor kankeronderzoek, want het is hard nodig. In Nederland krijgt maar liefst 1 op de 2 mensen de diagnose kanker. Steun mij alsjeblieft en help het KWF bij het financieren van essentieel onderzoek naar kanker. Namens mij en het KWF: hartelijk dank!

Waarom loop ik de Nijmeegse Vierdaagse voor het KWF? Toen ik elf was, verloor ik helaas mijn vader aan kanker. En afgelopen maand is een van mijn beste vriendinnen, Isa Heesbeen, aan dezelfde ziekte overleden. Haar streven was een wereld zonder kanker, en ze zette zich actief in om geld in te zamelen via haar eigen bedrijf, Embrace Studio. Om haar doel voort te zetten, neem ik nu actie tegen kanker door deel te nemen aan de Nijmeegse Vierdaagse.”

>>> KLIK HIER om Ceder te steunen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen