Laat kinderen spelen bij vv Baardwijk

Foto: v.v. Baardwijk

Er komt veel jeugd bij Baardwijk. Mede daardoor blijkt de laatste jaren steeds vaker dat er te weinig te doen is op het sportpark voor de kleinere kinderen. Kinderen die plezier willen maken als ze naar hun grote broer of zus komen kijken, maar zelf niet voetballen, moeten ook kunnen spelen. Verder wil Baardwijk tegelijkertijd een pannaveldje aanleggen, om zo de kinderen die wel graag voetballen een plek te bieden om lekker te kunnen dribbelen, overspelen en panna’s maken.

Crowdfunding campagne

De voorwerkzaamheden zijn al gedaan, het plan ligt er, ze zijn er klaar voor om het groeiende aantal jonge leden bij Baardwijk extra veel plezier te laten beleven. Maar het realiseren van dit mooie project zal naar schatting zo’n €25.000 kosten, wat een te grote kostenpost is voor Baardwijk om zelf volledig te financieren. Om het project toch door te kunnen laten gaan, hebben zij besloten om in samenwerking met Van de Mierden een Crowdfunding-campagne te starten via Samenvoordebuurt.nl, met als doel een groot deel van de geraamde kosten op te halen bij mensen uit de omgeving, belanghebbenden bij dit project en vrienden van de club.

Help de kinderen bij Baardwijk – ontvang iets terug

Daarom zijn ze bij Baardwijk op zoek naar de hulp van jou. Jij bent iemand die het leuk vindt om bij te dragen aan het speelplezier van kinderen, of je nou graag bij de club komt of niet. Daar staat natuurlijk iets tegenover. In ruil voor jouw gift krijg je bijvoorbeeld een glimlach, een appeltaart of jouw naam (of logo) op het bankje of op de hekken, afhankelijk van hoe je besluit het project te steunen.

Helpen kan al vanaf €5!

De campagne is gestart! Helpen kan al vanaf €5. Jij kiest wat bij jou past. Hier vind je alle mogelijkheden om bij te dragen aan de aanleg van de speeltuin en het pannaveldje: Campagnepagina – laat kinderen spelen bij Baardwijk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen