Ina Oome nieuwe centrummanager van Waalwijk

Foto: Ina Oome

WAALWIJK – Sinds 1 april heeft Waalwijk een nieuwe centrummanager: Ina Oome. Hieronder stelt zij zich voor:

Beste inwoners en ondernemers van Waalwijk,

Graag wil ik mij aan jullie voorstellen nu ik de rol als centrummanager heb aanvaard. Mijn naam is Ina Oome, en sommigen van jullie kennen mij wellicht als Miss Marketing. Hoewel ik niet in Waalwijk ben geboren, ben ik er wel getogen en heb ik tijdens mijn loopbaan ook veel in deze prachtige stad gewerkt. Na een verblijf van 3 jaar op Bonaire, waar ik heb gewoond en gewerkt, ben ik recentelijk weer neergestreken in Waalwijk.

Als netwerker pur-sang, communicatieadviseur en zelfstandig ondernemer van de afgelopen 10 jaar, zie ik het als een mooie uitdaging om als centrummanager aan de slag te gaan voor mijn geliefde stad Waalwijk. Het is mijn passie om bij te dragen aan de ontwikkeling en bloei van Waalwijk. Ik geloof sterk in de kracht van samenwerking en communicatie om onze stad nog aantrekkelijker en levendiger te maken.

Samen met jullie, de bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden, wil ik bouwen aan een bruisend centrum waar mensen graag samenkomen, winkelen en genieten van al het moois dat Waalwijk te bieden heeft. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je ideeën, suggesties of vragen hebt. Laten we samen werken aan een nog mooier Waalwijk!

Met vriendelijke groet,

Ina Oome
Centrummanager van Waalwijk
[email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen