Burgemeester Sacha Ausems feliciteert diamanten bruidspaar Ebbing-Brands

Foto: Pix4Profs / Johan Wouters

WAALWIJK – Burgemeester Ausems bracht dinsdagmiddag 2 april een bezoek aan het bruidspaar Ebbing-Brands, om hen van harte te feliciteren met hun diamanten huwelijksjubileum. Het echtpaar, dat hun hele leven lief en leed heeft gedeeld, vierde hun 60-jarige verbintenis in hun gezellige huis in Waalwijk.

Mevrouw Corrie Ebbing-Brands, geboren op 23 maart 1939 in Baarle-Nassau, en de heer Jo Ebbing, geboren op 31 maart 1937 in Loon op Zand, traden op 2 april 1964 in het huwelijk in Loon op Zand. Sindsdien hebben ze een prachtig leven opgebouwd, gekenmerkt door liefde, respect en toewijding.

Het echtpaar is gezegend met twee kinderen, vijf kleinkinderen en een achterkleinkind.

Gedurende zijn werkzame leven heeft meneer Ebbing zijn vaardigheden ingezet bij Carrosseriefabriek Brok in de Bernhardstraat, tegenover het voormalige badhuis. Later heeft hij zijn talenten aangewend in de autobranche als uitdeuker en plaatwerker. Mevrouw Ebbing-Brands heeft zich altijd met passie en toewijding ingezet als bontwerkster bij Dora van de Ven.

Ondanks de uitdagingen van het leven, blijft meneer Ebbing nog altijd actief. Hij geniet van wandelen, fietsen en zwemmen, waarbij hij twee keer per week het Olympiabad bezoekt. Vanwege haar gezondheid is mevrouw Ebbing-Brands niet meer zo actief als vroeger. Desondanks herinnert ze zich met liefde hoe ze vroeger zelf kleding maakte, een passie die haar veel vreugde bracht.

Het bezoek van burgemeester Ausems was een mooie gelegenheid om de liefde en toewijding van dit bijzondere paar te vieren. Hun 60 jaar lange reis samen is een inspiratie voor velen!

Foto: Pix4Profs / Johan Wouters
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen